ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κάντε την εγγραφή σας τώρα

*Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ 24%.

 

 

*Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω έξαρσης της πανδημίας Covid-19 και έκτακτων κυβερνητικών αποφάσεων για απαγόρευση συγκεντρώσεων/ συνεδρίων θα υπάρχει πλήρης επιστροφή/αποζημίωση στις χορηγούς-εταιρείες καθώς και στους συμμετέχοντες.

** Σε περίπτωση νόσησης με COVID-19 ή παραμονής σε υποχρεωτική καραντίνα 5 ημερών βάσει τρεχόντων πρωτοκόλλων ΕΟΔΥ και με την επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης, τα χρήματα θα επιστραφούν στο άτομο που νοσεί και δεν θα μπορεί να παραστεί. 

*** Σύμφωνα με το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο πέραν της θερμομέτρησης, η είσοδος στο Συνεδριακό χώρο θα επιτρέπεται στους συμμετέχοντες:

  • με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού τους
  • με την επίδειξη του Πιστοποιητικού νόσησης

**** Η είσοδος των συνέδρων στην αίθουσα ελέγχεται με ηλεκτρονική σάρωση της κάρτας συνέδρου. Στην αίθουσα βρίσκονται μόνο οι πρόεδροι/ομιλητές της συνεδρίας, οι επιτρεπόμενοι σύνεδροι και τεχνικό προσωπικό.

Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

H οργανωτική ομάδα του Συνεδρίου BoatsAdvisor Hub&Events και Trinity Events, σας ενημερώνει πως το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting θα πραγματοποιηθεί 17&18/02/2023.

Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για τον έγκαιρο προγραμματισμό σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε τις ενημερώσεις και τις εξελίξεις σχετικά με το συνέδριο.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.