17 & 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
CONGRESS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING 2023
Μετά την επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Yachting οι εταιρείες του χώρου, BoatsAdvisor Hub&Events και Trinity Εvents, ετοιμάζονται για το επόμενο, με στόχο την καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής.
ΗΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING
Με τη συμμετοχή στελεχών του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers και λοιπών επαγγελματιών του κλάδου, στοχεύουμε στη συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

To 1o πανελλήνιο συνέδριο Yachting δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του Yachting Επίσης στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την ανάπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής.

ΚΟΙΝΟ

Απευθύνεται στους επαγγελματίες της βιομηχανίας του Yachting της χώρας μας και προσελκύει επαγγελματίες, θεσμικούς παράγοντες του κλάδου, καθώς και εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενδιαφερόμενους να απασχοληθούν στον κλάδο και ιδιοκτήτες σκαφών.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Yachts ● Sailing Boats / Catamarans ● Marinas ● Brokers & Professionals ● Yacht Building / Repair / Refit / Design

ΟΜΙΛΙΕΣ

Καταξιωμένοι επιχειρηματίες του χώρου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ακαδημαϊκοι θα μας μιλήσουν, θα αναλύσουν και θα δώσουν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τον κλάδο του Yachting.

“Το ελληνικό Yachting μπαίνει για πρώτη φορά στην agenda επιχειρηματιών και κράτους”

Newsletter
Εγγραφείτε στη λίστα ενημερώσεων για να γνωρίζετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις του συνεδρίου.


  55
  ΟΜΙΛΗΤΕΣ
  2
  ΗΜΕΡΕΣ
  200
  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
  15
  ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  30
  ΧΟΡΗΓΟΙ/ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Όλοι οι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.