ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Ασβέστης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο οποίο σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος οπού σπούδασε Λογιστική και κατέχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Εξειδικεύεται ως «ειδήμων», στον τομέα ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών λιμένων – μαρινών και έχει υπηρετήσει σε σειρά υψηλών Διοικητικών θέσεων (Διευθυντής Λογιστηρίου, Finance Manager, CFO και Εκτελεστικό μέλος ΔΣ στον Όμιλο D MARINAS HELLAS και Εκτελεστικό μέλος ΔΣ στον Όμιλο ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ)

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Βοηθός Ορκωτού Ελεγκτή στην  GRANT THORNTON S.A.

Εργάστηκε για δύο χρόνια στην ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΑΤΕ ως Διευθυντής Λογιστηρίου.

Ασχολήθηκε με τον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού από το 2001, ως Οικονομικός Διευθυντής στη Μαρίνα Λευκάδας. Από το 2003 έως το 2020, διετέλεσε CFO στον Όμιλο της D MARINAS HELLAS παρέχοντας υπηρεσίες διοίκησης και διαχείρισης σε 4 μαρίνες στην Ελλάδα.

Από το Σεπτέμβριο του 2021, είναι Διευθυντής στη Μαρίνα Αγίου Κοσμά για τη διαχείριση και ανάπτυξη της μαρίνας στο ευρύτερο Project του «Ελληνικού».

Ήταν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Αθήνας για το IWMC 2018 και εκλέχθηκε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας το 2019 όπου και επανεκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2021.

Photos