ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ

Η Χρύσα Βουλγαρίδου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1998 από τις Χρηματιστηριακές DF ΑΧΕΠΕΥ και APEX,ΑΧΕΠΕΥ ως broker, ενώ σύντομα ανέλαβε μεγάλους λογαριασμούς και επέκτεινε τις συνεργασίες της με τη ΔΡΑΞ ΑΧΕΠΕΥ  και την Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ .

Παράλληλα διεύρυνε το πεδίο δράσης της από τις μετοχές, στα Παράγωγα προϊόντα.

Αποκτώντας πιστοποιήσεις Α, Β και Γ από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι σε θέση να παρέχει επενδυτικές συμβουλές και να διαμορφώνει χαρτοφυλάκια.

Διαθέτει πολυσχιδή προσωπικότητα και ιδιαίτερα ευρύ πεδίο γνώσεων, έχοντας θητεύσει σε θέσεις σε ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής και χρηματιστηριακής δραστηριότητας

Το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της Freenet SA αναλαμβάνοντας την οικονομική διαχείριση σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και επιτυγχάνοντας turnaround, αφού εγκατέστησε λογισμικό και διαδικασίες εποπτείας.

Το 2012 και έχοντας ολοκληρώσει την αναδιάρθρωση της Freenet SA ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας του εμπορικού και marketing διαχειριζόμενη τα portals (sofokleousin.gr, medsin.gr, techin.gr και το marketmonitor.gr) καθώς και σειρά άλλων projects.

Το 2016 ξεκίνησε το crisismonitor.gr και το crisis labs στο πλαίσιο του ομίλου Crises Zone, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη πλατφόρμα παρακολούθησης κρίσεων σε συνδυασμό σε επίπεδο think tank καθώς και ανάλυσης και διαχείρισης ρίσκου καθώς και την ανάπτυξη λογισμικού ενσωμάτωσης πληροφοριών και παραγωγής αναλύσεων. 

Είναι μητέρα ενός παιδιού, μαθηματικός, κάτοχος MSc “Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής” ,διατμηματικό του ΕΚΠΑ ,ΟΠΑ  και του Μαθηματικού Αθηνών ,υποψήφια διδάκτωρ, μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών, του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής (HFAA),Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό και αναπτύσσει ιδιαίτερα έντονη κοινωνική δραστηριότητα.