ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΡΙΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ MANAGING DIRECTOR LAMDA MARINAS INVESTMENTS

Γεννηθείς στην Αθήνα, στις 2 Νοεμβρίου 1968. Παντρεμένος με δύο παιδιά.

Αποφοίτησε το 1994 από το Τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έχοντας λάβει μέρος σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ΕΕ.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στη Ναυτιλία αποκτώντας ναυτική εμπειρία ως μηχανικός σε ποντοπόρα πλοία της Bilinder Marine Corp. (Όμιλος Λάτση) και μετά ως αρχιμηχανικός στην Consolidated Marine Mgt, υπεύθυνος τεχνικής διαχείρισης σε εμπορικό στόλο από δεξαμενόπλοια, πλοία υγροποιημένων αερίων και επιβατηγά σκάφη, έως και το 2003.

Παράλληλα ολοκλήρωσε το E-MBA από το ALBA Business School και το 2004 μεταπήδησε στο χώρο του Θαλάσσιου Τουρισμού ως Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Φλοίσβου κατά την περίοδο των έργων ανάπτυξης και διαχείρισης της μαρίνας.

Από το 2008 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina AE και τον Αύγουστο του 2021 ανέλαβε τη Διεύθυνση Μαρινών της LAMDA Development έχοντας την ευθύνη της διαχείρισης των μαρινών Φλοίσβου και Αγίου Κοσμά.

Εκλέγεται Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας από το 2011, είναι μέλος TEE, ΕΑΣΕ, CEO Clubs Greece, ICOMIA Marinas Group, ΕΛΙΝΤ, SNAME, Certified Marina Manager TYHA.

Photos