ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

CEO NAVAL ARCHITECT & MARINE ENGINEERING B.SC., M.SC., S.M. (UN. OF MICHIGAN, MIT)

Το 2006, μετά από μια μακρά καριέρα στη ναυτιλιακή βιομηχανία ως ανώτερος επιθεωρητής και τεχνικός σύμβουλος, ο Γιώργος αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του εταιρεία, με την προοπτική να τη μετατρέψει σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες συμβούλων στην Ελλάδα.


Σήμερα, η Margetis Maritime Consulting είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων, αναλαμβάνοντας κάθε είδους εργασίες για τις ασφαλιστικές και ναυτιλιακές βιομηχανίες.
Ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Γιώργος επιβλέπει όλες τις μεγάλες αποζημιώσεις ατυχημάτων και έχει σημαντική εμπειρία ως πραγματογνώμονας σε δικαστήρια και ακροάσεις διαιτησίας. Είναι μέλος του “Ελληνικού Συνδέσμου Τεχνικών Συμβούλων Ναυτιλίας” και, από το 2019, είναι επίσης συνδεδεμένο μέλος του Association of Average Adjusters.


Με καταγωγή από την Ελλάδα, ο Γιώργος έζησε στην Αμερική ως φοιτητής, αποκτώντας πτυχίο στη Ναυτική Αρχιτεκτονική και Ναυπηγική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και δύο μεταπτυχιακά, ένα στη Ναυτική Αρχιτεκτονική και ένα στη Ναυπηγική Μηχανική.

Photos