ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΕΛΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΡΙΑ
UNWTO ACADEMY, INSTRUCTOR “NEGOTIATIONS IN TOURISM”
CITY COLLEGE UNIVERSITY OF YORK EUROPE CAMPUS, ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Η Δρ Λεμονιά (Λένια) Παπαδοπούλου-Κελίδου είναι εκπαιδεύτρια στο UNWTO Academy στις “Διαπραγματεύσεις στον Τουρισμό”, Λέκτορας στο CΙΤΥ College University of York Europe Campus και ξεκινά ως ελεύθερη επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες Διαπραγμάτευσης, συμβουλευτικής και εκπαίδευσης.

Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στις «Διαπραγματεύσεις στον Τουρισμό»  Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μεταπτυχιακού (Msc)  «Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» Πανεπιστήμιο του Southampton UK, Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις «Διαπραγματεύσεις» Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πτυχίου «Contract Law” Harvard Law School, πιστοποιητικού «eTourism Communication Perspectives» Universita Svizzera italiana και πιστοποιητικού «Hospitality and Tourism in China: A Global Perspective» The Hong Kong Polytechnic University. Η επαγγελματική της εμπειρία και έρευνα στις Διαπραγματεύσεις ξεκίνησε το 2013 σε θέματα που αφορούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, yachting, λιμάνια, αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες, ενώ έχει συνεργαστεί αρκετά χρόνια με το διπλωματικό σώμα.   Είναι μέλος της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης.

Η καινοτομία και συνεισφορά της Δρ. Παπαδοπούλου-Κελίδου στον τουρισμό είναι η δημιουργία νέου κλαδικού πεδίου, «Διαπραγματεύσεις στον Τουρισμό», τόσο σε επίπεδο ακαδημαϊκό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Παρόλο που η διαπραγμάτευση ως επιστήμη υπάρχει από το 1950, είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται και εξειδικεύεται σε κλάδους του τουρισμού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της:

pklenia@hotmail.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/dr-lemonia-papadopoulou-kelidou-02367566/

Photos