ΠΑΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

CPT. MMA, MSC, (MARINE ENGINEERING MANAGEMENT), M.DI, SHIPPING INSTRUCTOR

Ο κ. Παρίσης Γεώργιος είναι πλοίαρχος εμπορικού ναυτικού βάση των διεθνών κανονισμών της STCW  και “Yacht account manager”, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Greenwich στο “Marine Engineering Management” αλλά και πιστοποιημένος Dive master . Παράλληλα έχει πάρει έγκριση  από το Πανεπιστήμιο του Greenwich ως εκπαιδευτής προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα προγράμματα  “MSc Marine Engineering Management και BA Hons Business Studies (Shipping).”

Είναι εξειδικευμένος στην προστασία HNWI & UHNWI όπως και σε αντιτρομοκρατικές τακτικές με εκπαίδευση σε πλήρη συμμόρφωση των διατάξεων του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ με βάση τον αναγνωρισμένο κανονισμό διεθνών προτύπων .

Είναι επίσης αδειούχος ναυαγοσώστης ανοιχτής θάλασσας και εξειδικευμένος δύτης στη θαλάσσια οικολογία από την SSI International .

Από το 2018 έως και το 2021 υπήρξε επικεφαλής σπουδών των προγραμμάτων Super Yacht Academy στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Ελλάδος και καθηγητής στην Ναυτική ακαδημία “Warsash Maritime Academy”.

Τέλος έχει εκπαίδευση και πιστοποίηση  επάνω στον Συναισθηματικό αυτοέλεγχο σε θέματα ασφάλειας, έλεγχο θυμού αλλά και στην διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων.

Photos