ΣΙΦΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ

SAFETY & QUALITY MANAGER

Η Ράνια Σιφουνοπούλου εργάζεται 25 χρόνια στο χώρο της ναυτιλίας ως υπεύθυνη ασφάλειας και ποιότητας, κυρίως στη διαχείριση ποντοπόρων πλοίων αλλά και επαγγελματικών σκαφών αναψυχής άνω των 500 κόρων.

Ενεργεί ως DPA και Internal Auditor του Διεθνούς Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης Πλοίων (ISM Code), ως CSO του Διεθνούς Κώδικα Ασφάλειας Πλοίων (ISPS Code) και ως Lead Auditor του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητος 9001:2015.

Είναι μέλος του οργανισμού Lean in Network Greece (Athens) και co-leader του κύκλου “Women in Shipping & Maritime” με στόχο την γυναικεία ενδυνάμωση και ισοδυναμία στο χώρο της ναυτιλίας. Είναι επίσης μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην PYNDA Hellas.      

Σπούδασε στο University of Plymouth (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι κάτοχος        πτυχίου «Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακού Δικαίου» και μεταπτυχιακού στη «Διεθνή Ναυτιλία».  

Η Ράνια είναι κόρη ναυτικού που δεν ξέφυγε ποτέ από την αγωνία της ασφαλούς επιστροφής του στο σπίτι και μητέρα της Αριάδνης που όταν η μαμά ταξιδεύει με τα πλοία για επιθεωρήσεις, φοβάται γιατι δεν έχει στεριά κάτω από τα πόδια της.

Photos