ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ FRANMAN GROUP ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΕΣΧΗΣ PROPELLER CLUB ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Κωστής Γ. Φραγκούλης είναι Έλληνας επιχειρηματίας που γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πατέρας δύο θυγατέρων, της Έλλης και της Αθηνάς.
Είναι κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ, Ηνωμένο Βασίλειο, στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το 1988.

Είναι ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Franman Group, την οποία ίδρυσε τον Μάιο του 1991. Εδώ και 31 χρόνια, η Franman παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία, εστιάζοντας στον ναυπηγικό εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά, τις επισκευές και το σέρβις πλοίων, τη θαλάσσια ασφάλεια, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη συμβουλευτική.
Το 1996, ίδρυσε την Imperium Shipmanagement SA, η οποία διαχειρίστηκε και είχε στην ιδιοκτησία της 5 πλοία μεταφοράς φορτίου μικρού μεγέθους. Μετά από μια δεκαετία και ενώ η αγορά ξηρού φορτίου γνώριζε άνθηση, αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά εκμεταλλευόμενος τις πολύ υψηλές αξίες των περιουσιακών στοιχείων εκείνη την εποχή.

Ο κ. Φραγκούλης είναι Πρόεδρος της Διεθνούς Λέσχης Propeller Club Πειραιά, Β’ Αντιπρόεδρος της Διεθνούς ΛέσχηςPropeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών, Πρεσβευτής του Ναυτικού Ομίλου στην Ελλάδα, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Σφακιανάκη, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων – Ελλάδα (CfIR-GR) και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ακαδημαϊκού Ναυτιλιακού Τομέα του BCA College.

Photos