ΓΚΙΚΑ ΜΠΕΤΤΥ

YACHT MANAGER IYC ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Μπέττυ Γκίκα είναι Διαχειρίστρια Κοτέρων για την IYC Ελλάδας, ως υπεύθυνη για μεγάλο κομμάτι του στόλου της εταιρίας.  Εντάχθηκε στην ιδία πριν από τρία χρόνια ως Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, αλλά το τεχνικό υπόβαθρο και η εμπειρία της την οδήγησαν να αλλάξει θέση εσωτερικά. 

Αποφοίτησε και απέκτησε το πρώτο της μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στo Χημική Μηχανική το 2006, στο Πολυτεχνείο της Νάπολη της Ιταλίας και συνέχισε με το δεύτερο MSc της στην Αεροναυπηγική το 2009 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Έντονη λάτρης του yachting, επέστρεψε στην πατρίδα της την Ελλάδα το 2010, όπου εντάχθηκε στον Όμιλο Σπανόπουλου ως Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο τμήμα yachting. Εργάστηκε με επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο για εννέα χρόνια, πριν ενταχθεί στον Όμιλο Azimut-Benetti στην Ελλάδα. Ως Διευθύντρια After Sales για αυτό το κορυφαίο ιταλικό ναυπηγείο, η Betty συνέβαλε καθοριστικά στη συνεργασία με τους πελάτες και στην εξασφάλιση της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών και της τεχνικής υποστήριξης για τους ιδιοκτήτες της Azimut-Benetti στην Ελλάδα.

Η Μπέττυ μιλά άπταιστα αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά, με έντονη την αίσθηση της ομαδικότητας, έχει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και μια αποδεδειγμένη ικανότητα να καταγράφει, οργανώνει και να αντιμετωπίζει με επιτυχία τεχνικά και διοικητικά προβλήματα εξυπηρετώντας πελάτες οποιασδήποτε  Εθνικότητας και απαιτήσεων. 

Photos