ΚΟΧΕΙΛΑ ΚΕΛΛΥ 

CO – FOUNDER REGATTA PLUS

Προερχόμενη από ναυτική οικογένεια μεν, η θάλασσα παραμένει συνειδητά η επιλογή μου στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή βρίσκοντας έτσι ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας καθώς είμαι μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού.

Σε συνδυασμό με τις σπουδές μου στον τομέα της Επικοινωνίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο στην Αθήνα, η εργασία σε όλους τους τομείς του yachting στην οικογενειακή επιχείρηση από νεαρή ηλικία, με οδήγησε σε αυτό που πλέον εξειδικεύομαι – την παροχή Concierge Services σε θαλαμηγούς που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Κάθε τουριστική σεζόν έχω την πρόκληση να εξυπηρετήσω ανθρώπους πολύ ξεχωριστούς και να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν την Ελλάδα με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν, γεγονός που μου δημιουργεί εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Από το 2023 έχω τη χαρά να αποκαλώ μια γυναίκα συνέταιρο και την περηφάνια να είναι η μητέρα μου, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την παροχή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των yachting services, όπως Agency, Charter, Management & Brokerage με την εταιρεία Regatta Plus. 

Photos