ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

CAPTAIN / ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ BURGESS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Captain Δημήτρης Μαρούλης είναι μια έμπειρη προσωπικότητα στον κλάδο του γιώτινγκ, εκπροσωπώντας την Burgess στην Ελλάδα. Διαθέτει εκτεταμένη εξειδικευση και είναι αναγνωρισμένος για την ικανότητά του ως αντιπρόσωπος πωλήσεων. Επιπλέον, κατέχει τον σημαντικό ρόλο του προέδρου του Hellenic Yacht Masters Club.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Captain Μαρούλης έχει πετύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στις πωλήσεις σκαφών αναψυχής. Η ολοκληρωμένη κατανόηση της αγοράς πολυτελών σκαφών αναψυχής και οι εξαιρετικές ικανότητες δικτύωσης του επέτρεψαν να δημιουργήσει πολύτιμες διασυνδέσεις και να εξασφαλίσει πολυάριθμες συμφωνίες υψηλού προφίλ, παρέχοντας σταθερά εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εξατομικευμένες λύσεις, που ξεπερνά πάντα τις προσδοκίες των πελατών, ενώ παράλληλα καλλιεργεί και επενδυει στην αμοιβαια εμπιστοσύνη.

Ως πρεσβευτής της Burgess στην Ελλάδα, ο Captain Μαρούλης αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια που συνδέεται με ενα Brand που φημίζεται για τις πολυτελεις υπηρεσιες και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση υψηλου επιπεδου.

Με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας και γνήσιο πάθος για τον κλάδο του γιώτινγκ, είναι σίγουρος για την ικανότητά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την επιτυχία οποιουδήποτε οργανισμού στον οποίο συμμετέχει.

Photos