ΠΟΛΕΜΗ ΤΖΙΝΑ

MANAGING DIRECTOR REGATTA PLUS, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΒΕΠ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΙΣΑ (ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ), ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ HCPY (ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ).

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε και παραμένει στο χώρο της Ναυτιλίας και ειδικότερα στο Yachting από το 1991, όταν ανέλαβα τις δημόσιες σχέσεις στην Ένωση Αντιπροσώπων Ιδιωτικών Σκαφών Αναψυχής, όπου πλέον είμαι Πρόεδρος ΔΣ, ενώ παράλληλα από το 2001 συμμετείχα στο ΔΣ και εργαζόμουν στην οικογενειακή επιχείρηση την A1 Yachting. Το 2017 εκλέχθηκα στο ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ενώ το 2022 ξεκίνησα την θητεία μου ως Αντιπρόεδρος στην Ένωση Επαγγελματιών Θαλασσίου Τουρισμού.

Η εμπειρία μου, μετά από τόσα έτη στον χώρο της Ναυτιλίας, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία της εταιρείας Regatta Plus την οποία διευθύνω.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δω την Ελλάδα να έχει ηγετικό ρόλο στον Τομέα του Τουρισμού, και ειδικότερα στο Yachting, με ανάλογες υποδομές και προσανατολισμό των νέων στο επάγγελμα αυτό.
Παράλληλα με την επαγγελματική μου πορεία μου προτάθηκε να είμαι υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές  με τον Συνδυασμό Αττική Μπροστά. Η αποδοχή μου είχε οπως πάντα την φιλοδοξία να εισηγηθώ προτάσεις για την ανάπτυξη του yachting, αλλά παράλληλα και για να βιώσουμε μια Αττική πράσινη, παραγωγική και προ πάντων ασφαλή.

Photos