ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΝΑΥΛΩΣΕΩΝ IYC

Στο ρόλο του ως Σύμβουλος Πωλήσεων και Ναύλωσης, ο Παντελής συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να διασφαλίσει ότι έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα διάφορα στάδια του ταξιδιού ιδιοκτησίας και ναύλωσης. Πριν από την ένταξή του στην IYC το 2020, ο Παντελής εργάστηκε για δυόμισι χρόνια στα τμήματα πωλήσεων και ναυλώσεων της EKKA Yachts.
Εκτός από ένα ισχυρό υπόβαθρο στα οικονομικά, ο Παντελής βασίζεται σε πολυετή εμπειρία στη διαχείριση εκδηλώσεων και το μάρκετινγκ, καθώς οι προηγούμενοι ρόλοι του περιλαμβάνουν τον Διευθυντή Μάρκετινγκ της Trident Yacht Alliance και τον Διευθυντή του Boat Show του Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού του Κατάρ.

Γεννημένος στην Ελλάδα, ο Παντελής έχει ζήσει σε διάφορες πόλεις όπως η Αθήνα, η Ντόχα, η Λεμεσός, το Λονδίνο, η Μύκονος και το Παρίσι. Μιλώντας άπταιστα ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά, ο Παντελής καταλαβαίνει επίσης ισπανικά και βασικά αραβικά. Σπούδασε στο Παρίσι και είναι κάτοχος MSc in Economics and Financial Engineering από το Paris Dauphine University καθώς και BSc in Economics and Management από το Pantheon Assas University.
Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει τα ταξίδια και το μπάσκετ. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Photos