ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

CAPTAIN & CO-OWNER BOUNTΥ DAY CRUISES

Ο Στέλιος Σταύρου γεννήθηκε στην Τακτικούπολη Τροιζηνίας και του άρεσε από μικρός να κοιτά από το παράθυρο του σπιτιού του τα καράβια. 

Από τότε άρχισε να ονειρεύεται πως κάποια μέρα θα δραστηριοποιηθεί στη θάλασσα.

 Με σπουδές και πρώτα χρόνια εμπειριών σε τεχνικής κατεύθυνσης εργασίες, η επαφή με το υγρό στοιχείο ήρθε σχεδόν από σύμπτωση, ενώ η πορεία του τον έφερε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του luxury yachting.

Εκεί γεννήθηκε και η ιδέα για κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο χώρο του boating/ cruising/ yachting. Ένα πειρατικό που ταξιδεύει με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη ευχαρίστηση και διασκέδαση των πελατών.

Και το όνομα αυτής Bounty Day Cruises! 

Ένα ατελείωτο party όλη μέρα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο!

Ένας μοναδικός χώρος, ένα ειδικά διαμορφωμένο pirate boat, έτοιμο να σαλπάρει με ξεχωριστές εμπειρίες και να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις σε ανθρώπους που αγαπούν το ταξίδι και την εξερεύνηση.

Η πραγματική διαφορά όμως, όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι οι άνθρωποι. Η υπέροχη ομάδα του Bounty με καπετάνιο τον Στέλιο απλά κάνει τη διαφορά στο κέφι! 

Με δημιουργικότητα, εμπνευσμένη καθοδήγηση, ευελιξία, και ατελείωτη θετική διάθεση, το Bounty Day Cruises είναι το τέλειο σκηνικό για να δημιουργήσει on board ο καθένας αξέχαστες στιγμές!

Photos